Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 2110
Copyright (C) HIX
2006-03-19
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 betyarhus (mind)  33 sor     (cikkei)

+ - betyarhus (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!

Betyárhús

Hozzávalók 4 személyre

1 kg burgonya
1/2 kg sertés vagy csirkehús
1 cs bacon szalonna
1 vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 paprika
1 paradicsom  só, bors, majoranna, 1 deci zsiradék, 2 deci viz

Elkészítés

A húst kockákra vágjuk, mint a pörkölthöz. A füszerekkel és apróra vágott

fokhagymával összekeverjük és állni hagyjuk 1 órát.
Közben meghámozzuk a burgonyát hasábra vágjuk (ne túl kicsikre.)
A tepsit betereítjük a bacon szalonnával erre rátesszük a megsózott
burgonyát
A pácolt húst elterítjük a burgonya tetején,a paprikát paradicsomot és a

vöröshagymát karikára vágva a hús tetejére tesszük, ráöntjük a 2 deci vizet,

sózzuk majd kissé meglocsoljuk a zsiradékkal és fóliával betakarjuk.
Közepes lángon 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve még 15-20 percig
süthük.

további receptek, játékok, viccek, http://b2tomi.tar.hu

üdv Tamás.

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS