> Sziasztok lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy tegnap gombapaprikást csináltam
> üveges szeletelt gombából, de kicsit savanyú maradt a végére. Tudtok
> segíteni, hogy mit csinálhattam rosszul?
Semmit!
Az uveges gombak egy reszet ecettel savanyitva teszik el.
Ebbol ha leszurod is a levet, csak marad vissza valamennyi
pikans iz.
Inkabb frissbol keszitsd, az uvegest meg hagyd meg
gombas rizsnek, gombamartasnak, gombaskoretnek stb.
Maria
|
Szia Gabi!
En eddig mindig csak friss gombabol keszitettem kajat. Lehet, hogy amiatt
lett savanyu, mert konzervet hasznaltal? Masra azert nem tudok gondolni,
mert maga a gombapaprikas annyira egyszeru, hogy nemigen tudod elrontani.
Udv
Tünde
|
Sziasztok!
Szombatra a parom szervez egy klubtalalkozot, en aktiv segitoje vagyok.
Szeretnek a resztvevoknek (kb. 100 fo) sutni egy kis sutemenyt
kedveskedesul, amire szeretnek egy szamukra kedves abrat rarajzolni. Mivel
lenne leginkabb erdemes? Csokoladeval vagy olyan feher irassal, mint amilyen
a mezeskalacson szokott lenni? Ez utobbit hogyan kell kikeverni? Esetleg
milyen sutemenyt erdemes leginkabb csinalni olcson? (Nem szeretnek mezet
venni kiloszamra..)
Koszonom a segitsegeteket elore is,
Katalin
|