Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1900
Copyright (C) HIX
2004-12-04
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Re: Gastronomiai Hungaricum (mind)  12 sor     (cikkei)
2 kinai alapanyagok (mind)  8 sor     (cikkei)
3 Szoszok (mind)  3 sor     (cikkei)

+ - Re: Gastronomiai Hungaricum (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Kedves konyhamuveszek! Kollegak!
En azt javaslom, nezzetek inkabb az en oldalamat, az ingyen van.
Ja, es en sosem tennek a toltottkaposztaba edeskaposzta-leveleket, 
paradicsomot es virslit, a paprikas csirkebe eszembe sem jut 
baberlevelet tenni, es kivetel nelkul mindig joghurt nelkul csinalom a 
nokedlit! :-)
Az a velemenyem, hogy magyaros eteleink eredeti izeire - melyet szinte 
az egesz vilag ismer (remelem) - jobban kellene vigyaznunk, ha mar 
"hungaricum"-nak nevezzuk! Elkepzelem, amint egy japan turista 
megfujjogja a baberlevellel tonkrevagott paprikascsirket :-)
Istvan
http://www.kifozde.hu
+ - kinai alapanyagok (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!
Anyukamnak foztem itt, Kanadaban par kinai(fele) etelt es nagy sikert 
aratott nala. Elhatarozta, hazaterve megprobalja. Tudtok-e arra vonatkozoan 
tanacsot adni hogy  otthon hol es mennyiert lehet shiitake gombat illetve 
friss gyombert esetleg babcsirat kapni?

Elore is koszonom a valaszokat!
Kriszti
+ - Szoszok (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Tisztelettel, hogyan kell jó bolognai vagy milánói szószt csinálni?

Láng Attila D., író (http://lattilad.org)

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS