Udv mindenkinek!
Koszonom a teszta ugyben erkezett valaszokat. Kicsit vegyes (bo viz, olaj, mas
teszta, uj labas...), de majd kitapasztalom hogy nalam mi nem stimmel.
Most viszont a kovetkezo erdekel:
Specialis dietan vagyok. Husok kozul egyedul halat ehetek (lehetoleg tengerit).
Ugyan ennek nem nagyon szeretem azt a kellemetlen mellekizet, de allitolag ele
ttanilag sokkal egeszsegesebb, mint a mi edesvizi halaink.
Szoval tengeri hal elkeszitesi variaciok erdekelnenek. Legjobb lenne valami jo
parolt hal recept (egyszer kiprobaltam igy, de annyira budos lett a vegeredmeny
- kozben is -, hogy ki kellett dobnom), de szoba johet meg a suto is. Olajban
sutes kizarva. Amit meg nem szabad hasznalnom: eros fuszerek, bors, eros paprik
a, mustar, stb. Sobol is csak keveset. Tehat kiesik a rantott hal, borsos csuka
, stb.
Egyfele variaciot szoktam csinalni, teflon tepsiben ugy, hogy gyakorlatilag tep
sis krumplit csinalok, s annak a tetejere rakok halfile szeleteket, kicsit megf
uszerezve. De ezt egyreszt mar unom, masreszt mindig ugy kiszarad a hal sutest
kozben. Tenyleg, erre tudtok valami magyarazatot?
Na, jo sokat kerdeztem.
A valaszokat postazzatok mar el legyszi maganba is.
Koszi!
Géza
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: 213.163.8.17)
|