Zsoka: nem jelentos az aramsporolas, viszont amikor beteszel valamit a melyhuto
be akkor mindig
felmelegszik par fokot mire megint lehul. Jobb ha 20 fokra teszed.
Megjobb ha mielott valamit beteszel a melyhutobe elotte a hutoben (vagy telen p
l kint) jol lehutod, azzal
tobb aramot sporolsz es a mi melle beteszed az etelt azok az etelek se melegedn
ek fel. Eleg 1-2 fok
hogy a bakteriumok feleledjenek.
Agnes
|
Zita irta:
>eleg rendetlen haziasszony vagyok ilyen szempontbol, ritkan
>szoktam feldatumozni a hazilag lefagyasztott cuccokat.
:-))))
>hiaba igyekszem viszonylag legmentesen, dupla csomagolasban
>betenni nemelyik husfelet, un. "Gefrierbrand-ot" kap, azaz
>kiszarad, kifeheredik a felulete.
Prima otlet: vizben kell lefagyasztani!!!!
Soha nem kidobni a kiurult tejes es uditos papirdobozokat, hanem
kimosni oket, es ezek nagyon jol jonnek a fagyasztaskor. A viz lepje
el a lefagyasztando etelt, es a Grefrierbrandot orokre
elfelejthetitek.
Udv, Peter.
|