Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1865
Copyright (C) HIX
2004-10-23
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 re: gesztenye (mind)  11 sor     (cikkei)
2 Re: *** HIX KONYHA *** #1864 (mind)  10 sor     (cikkei)

+ - re: gesztenye (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

>Ha valaki tudja a modszert, hogy hogyan lehet megallapitani 
>a nyers gesztenyerol, hogy eleg friss-e ill. emberi fogyasztasra
>alkalmas-e, ne tartsa magaban!

Hat ott a piacon nehez megallapitani, de eleg arulkodo jel, ha mar nem
fenyes a kulseje. Otthon meg ugy tudod (szerintem) megallapitani, hogy
belerakod jo sok vizbe, es ami feluszik a viz felszinere, az mar nem friss,
belul ki van szaradva. 

udv,
Zita
+ - Re: *** HIX KONYHA *** #1864 (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Kedves Gesztenyesek,

szereny tapasztalatom alapjan allíthatom, hogy nem rossz a MIKROSUTOben
készült gesztenye sem, igaz, hogy nem terjeng a konyhaban az a finom
illat. Előkeszites : a szokasos, egy napig vizben aztatás, keresztben
bemetszes.
Utana a mikroban nehany perc alatt a sajat gozeben megparolodik. Ki lehet
probalni !

Marianna

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS