Kedves Agi!
Mi nagyon sokaig "kuzdottunk" a kenyer problemaval az USA-ban,
mivel az olcso (szendvics) kenyereket nagyon rossznak talaltuk, csak
piritva tudtuk megenni es a dragabb kenyerekre sajnaltuk kidobni a
penzunket.
Nalunk az igazi megoldast egy kenyersuto vasarlasa jelentette.
Nagyon finom receptek vannak hozza, nagyon egyszeruen kezelheto.
Igaz nem olcso, de szerintem megeri. Nagyon sajnaljuk, hogy nem ez volt az
elso beruhazasunk, amikor 4 eve ideerkeztunk. Nyaron vegleg hazakoltozunk
es az egesz haztartasbol ez az egyetlen dolod, amit mindenkeppen haza
akarok vinni, mert annyira szeretjuk.
Udvozlettel; Hartungne Marika
|
Udvozlet Mindenkinek,
Nagyon orulnek neki, ha tudnatok kuldeni egy hasznalhato kuglof receptet.
Amivel a multkor probalkoztam teljesen felresikerult es senki sem ismeri
a kuglof titkat a kozelemben.
Elore is koszonom. Ha van, akkor legyszives az en Email-cimemre elkul-
deni:
Koszonettel, Koos Kolos
|
Szia Agi,
En mar probaltam otthon a sutoben kenyeret sutni de kudarcot
vallottam. Aztan megkerdeztem egy peket, aki azt mondta, nem csak a
tesztan mulik, hanem egy olyan suto kell, ami nagyon nagy,
egyenletesen melegit es szabalyozhato, mert csak akkor lesz szep
kerge a kenyernek, kulonben vagy megeg ( ha nagyon meleg kivul) de a
belseje nyers marad, vagy kiszarad. Mellesleg nem volt erdekeben,
hogy lebeszeljen, de azert sikerult. Probalj inkabb egy kelet europai
(roman, lengyel) vagy olasz pekseget keresni a varosban. A
pekmesterseg nem egyszeru tudomany sajnos, csak annak latszik. sok
fugg a tapasztalattol!
Udv, Hanna
|