Sziasztok!
-banjo- kerdezte:
>2. a fenyomag es a borokabogyo nem ugyanaz? (tenyleg nem tudom, en a
>borokabogyot vadpacba rakom)
A borokabogyo a borokafenyo (mintha inkabb tuja-fele lenne) magja, a
fenyomag pedig mediterran, sot annal delebbi teruleteken is termo pinea
fenyo tobozabol valo mag. En egy Natura boltban vettem, _Iranbol_ importalt.
Ciao
Zita
|
Sziasztok!
Csak néhány hozzászólásra reagálnék azért. A Konyha 268. számához.
- Mikróba ne nagyon akarj befozni mert egyrész elég kevés lessz belole,
illetve a befektetett saját és egyéb energia nem lessz egyenesen arányos a
nyereségeddel. Hidd el a régi jól bevált nagymama receptek még mindig idot
állóak.
- A hortobágyi húsos palacsinta még mindig a meleg eloételek kategóriájába
tartozik. Balatonföldváron egy szállodában ( a Francia tengerpartot is így
hívják ) ettem isteni palacsintát.
És hát foételnek??????? Akkor már borjúpaprikás galuskával.
- Körözötthöz csak annyit, hogy itt a paprika szezonja. Vedd ki a csumáját,
töltsd be a körözöttet és fél napra tedd hutobe. Kivétel után, ha jól tömted
meg és kicsit tömörebb a körözötted, szeld le és finomra vágott snidlindel
megszórva izlésesen tálald.
JÓ ÉTVÁGYAT!
János
----Eredeti üzenet----
Feladó: HIX KONYHA >
Címzett: >
Dátum: 1999. augusztus 4. 2:47
Tárgy: *** HIX KONYHA *** #268
>
|